Zonguldak CHP’den Ankara çıkarması

Zonguldak CHP’den Ankara çıkarması

Zonguldak CHP İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Gökçebey İlçe Başkanı Halit Karademir, Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, Karadeniz Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Yıldıray Arslan ve Kozlu İlçe Başkan Yardımcısı Şenol Kazbacak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ile Deniz Yavuzyılmaz da eşlik etti.
Ankara ziyareti ile ilgili olarak Zonguldak CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:
“Zonguldak CHP İl Başkanı Murat Pulat ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan grup toplantısına katıldıktan sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makamında ziyaret etmiştir. Genel Başkanımız ile yapılan görüşmede Zonguldak gündemi üzerine değerlendirmeler yapılmıştır.
CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcüsü Sayın Faik Öztrak ve Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Akın da ziyaret edilerek, önümüzdeki günlerde Zonguldak’ta, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılacak programlara ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur.
Önümüzdeki süreçte, CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcüsü Sayın Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası Heyeti ile Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Akın ve beraberindeki 20 Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili kentimize gelerek çalışmalarda bulunacaktır. Ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kanaat önderleri ile toplantı yapmak üzere Zonguldak’a gelecektir”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER