Zonguldak için görüş birliğine varıldı

EMO Kocaeli Şube ve Zonguldak İl Temsilciliği heyetlerince bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Zonguldak için görüş birliğine varıldı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Kocaeli Şube ve Zonguldak İl Temsilciliği heyetlerince, sırasıyla Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Vekili Ercan Gebeş, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, BEÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zehra Saraç, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kaymakçı ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere, EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sözen, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Erbay, Çiğdem Gündoğan Türker ve Yasin Arıkan ile EMO Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş,  İl Temsilci Yardımcıları Hakan Kaya ve Nuri Özel katıldı. 

Yapılan ziyaretlerde EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sözen ve Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, Elektrik Mühendisleri Odasının üyelere, öğrencilere ve topluma yönelik gerçekleştirilen ve planlanmakta olan 4. ATEX Patlayıcı Ortamlarda Güvenlik Sempozyumu ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlki 2011 yılında Ankara TMMOB İMO Konferans Salonunda, ikincisi 2013 yılında TSE Gebze Kampüsü ve üçüncüsü 2015 yılında Kocaeli Üniversitesinde gerçekleştirilen ATEX Sempozyumunun dördüncüsünün Zonguldakta gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtildi.

Ziyaret edilen kurum, üniversite, sendika ve meslek odası yöneticileri, EMO Kocaeli Şubesi ve EMO Zonguldak İl Temsilciliğince gerçekleştirilen etkinliklere ilişkin takdirlerini ifade ederek planlanan sempozyum için gerekli desteği sağlayacaklarını, özellikle Zonguldakın yer altı kömür madenciliğinde önemli bir merkez olması ve ATEX teçhizatın kullanımı yanında, üretilmesi, sertifikalanması tarihindeki rolü  (exproof teçhizata ülkemizde ilk kez sertifika düzenleyen TTK ALSz) nedenleriyle 4.ATEX Sempozyumu için Zonguldakın doğru bir yer olduğunu belirterek başarı dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER