Zonguldak'ta, Çocuk ve Hayvanlar İçin Dayanışma Konseri Düzenlendi

Zonguldak'ta, Çocuk ve Hayvanlar İçin Dayanışma Konseri Düzenlendi

Zonguldak'ta, Ege ve Akdeniz'de meydana gelen yangınlardan etkilenen çocuk ve hayvanlar için dayanışma konseri düzenlendi.

Zonguldak Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen ve 'Hep birlikte el ele sloganıyla yola çıkılan konsere, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli belediye başkan vekili Mustafa Sarıvas, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, daire müdürleri siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında konsere girişler, çocuklar için oyuncak, hayvanlar icin ise mama paketleri olarak sağlandı. 

Milletvekili Hamdi Uçar belediye başkanları ve protokol üyeleri yanlarında getirdikleri oyuncakları ve mamaları kutuya bıraktıktan sonra konsere girdiler
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, programın anlam ve önemine dikkat çekti.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel de katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti. 

Konserde Gençlik Spor İl müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik merkezindeki müzik grupları tarafından sevilen şarkılar seslendirildi.

Konsere katılanlar hem stres attılar hem de oyuncak gibi mamalar ile birlikte Ege ve Akdeniz'de yangınlar etkilenen çocuklar ile sokak hayvanlarına yardım yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Konser etkinliği öncesinde Ege ve Akdeniz'de meydana gelen yangınların vahametini ortaya koyan fotoğraf sergisi açıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER