ZONGULDAK VE EREĞLİ’YE GELİYOR! İŞTE PROGRAMI!

ZONGULDAK VE EREĞLİ’YE GELİYOR! İŞTE PROGRAMI!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU” temalı MHP il ziyaretleri kapsamında 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Zonguldak il programı düzenleneceği bildirildi.

Program kapsamında partinin İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK üyesi Murat Kotra, MYK üyesi Afşin Birben, MYK üyesi Yüksel Aydın, MYK üyesi Çağrı Açı, MYK üyesi Ahmet Korhan Mastı’nın katılacağı ifade edildi. Zonguldak programının devamında ise saat 18.00’de Milletvekilleri ile MYK üyelerinin Ereğli İlçe Teşkilatında toplantı yapacağı belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında yapılacak olan toplantıya ; Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası başkanı Cevdet Civelek, Marangozlar Odası Başkanı Metin Yüksel, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Dursun Kertlez, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Murat Cebesoy, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Mehmet Hazman, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Maden Şehitleri Dernek Başkanı Çetin Yiğit, Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Temel Eşgün, Genel Maden İşçileri Sendikası Başkan yardımcısı İsa Mutlu’nun da davet edildiği kaydedildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER