ZONGULDAK´I KAZANAMAZSAK, İSTİFA EDERİM!

ZONGULDAK´I KAZANAMAZSAK, İSTİFA EDERİM!
Gazetemiz Gündem´e ilk kez aday olduğunu açıklayan  Eski AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, bu kezde  Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nde İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Uzun´un il başkanı olması halinde Zongulak Belediye başkanlığını kazanacaklarını kazanamadıkları taktirde ise ertesi gün istifa edeceğini  ifade ederek iddialı konuştu.
AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette KGD Başkanı Osman Sav&[#]8217;ın yanı sıra yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri hazır bulunurken, Uzun burada AK Parti İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Uzun, konuşmasında, &[#]8220;AK Partimizin bu süreç içinde kongre süreci başladı. Bu konuyla ilgili çalışmalara başladık ve ilk kez adaylığımı burada açıklıyorum. Genel Merkezle görüşerek istişarelerde bulundum ve bu kararı aldım. Buraya tek başıma geldim. Çünkü amacım delegeleri birbirine düşürmek değil, yarış içine girmeyeceğim. İl Başkanlık kongresine bir adayla girilecek&[#]8221; dedi.
Uzun, il başkanlığına seçilmesi halinde Zonguldak Belediye Başkanlığı için çalışacaklarını, genel merkeze belediye başkanlığının alınmaması halinde ertesi gün istifa garantisi verdiğini söyledi. Uzun, ayrıca siyasi tecrübesine güvendiğini belirterek CHP&[#]8217;nin son dönemlerdeki başarısızlığına bakılmaması gerektiğini, CHP&[#]8217;nin belediye başkanlığı için büyük ihtimalle 22.dönem milletvekili Harun Akın&[#]8217;ı göstereceğini, bunun da kendileri için çok zor bir seçim olacağını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman sav ise, Celil Uzun&[#]8217;a adaylık sürecinin hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyaret için teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2012, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER