Zonguldak'ın simgesi olacak

Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, MÜSİAD Zonguldak Şubesine iadeyi ziyarette bulundu. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, eski Karakum mevkiine yapılması planlanan caminin Zonguldak’a manevi yönden de çok değer katacağını belirterek desteklediklerini vurguladı.

Zonguldak'ın simgesi olacak

Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, beraberindekilerle birlikte MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken kente yapılması düşünülen Zonguldak’ın simgesi haline gelecek cami ve din eğitimi konusunda istişarede bulunuldu.

Zonguldak’a yapılması planlanan büyük camiyi önemsediklerini ve desteklediklerini ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak’ın simgesi haline gelebilecek, ibadetlerimizin yanı sıra dini programların rahat gerçekleşebileceği bir cami kentimize ayrı bir güzellik katacaktır. Hizmet, görsellik ve turizme katkının yanında manevi açıdan da kentimize katkısı olacağını düşünüyoruz. Yapılacak cami, Zonguldak’ın manevi gelişmesine katkı vereceği gibi ekonomik yükselmesinin de temel taşı olacaktır. Ayrıca şehrimizde çocuklarımızı cezbedecek Kur’an kurslarına olan ihtiyacımız zaruriyet halini almıştır” diyerek ellerinden geleni vereceklerini vurguladı. 

Desteklerinden dolayı MÜSİAD’a teşekkür eden Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Zonguldak ve Ereğli’ye yapılması planlanan camiye ihtiyacın her geçen gün biraz daha hissedildiğini belirterek desteğin her geçen gün arttığını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER