‘’ZONGULDAK’IN SORUNU VAR NE YAZIK Kİ ÇÖZENİ YOK!’’

‘’ZONGULDAK’IN SORUNU VAR NE YAZIK Kİ ÇÖZENİ YOK!’’

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’a yüklendi.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilçe merkezlerinde bulunan okulların tatil edilmemesine tepki gösteren Metin, icra makamlarının görevini yapmadığını söyledi.

Metin, Kızılcahamam’da yapılan toplantıya katılan Belediye Başkanı Alan’ı Halk Otobüsleri durağında Kızılay sodası içmeye davet etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın tatil kararını da eleştiren DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, “Bu şehir dar sokakları yokuşlu yolları ile ünlüdür. Kıymetli Valimiz bir gün müdürümüzü alıp da Zonguldak’ı gezdirin. Tabi size de söylenecek çok söz var. Sn Valim bugün sizden ricam Vali konağından yürüme valiliğe gidin. Sonrada makamınızda bir kahve rica ettikten sonra düşünün ki Kırat’tan çocuğunuz servislerin çalışmadığı, dolmuşların çalışmadığı zamanda bu havada okula gitmeye çalışıyor. Aldığınız karar bunu anlamınızı daha iyi sağlar” dedi.

İşte Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin’in açıklaması;

Son günlerde şehrimizi etkisi altına alan kar yağışı sonrası icra makamlarının İş bilmezlikleri net ortaya çıkmıştır. Bir yanda şehrimizin sokaklarını caddelerini tuzlayamayan bir belediye ve kış aylarında Kızılcahamam da tatilleyken belediye başkanı, bir yanda ise hala aklı Marmaris de kalan bir il milli eğitim müdürü görevlerini yapmamaktadır.

Güzide şehrimiz Zonguldak’ın o kadar çok sorunu var ne yazık ki çözeni yok. Eskiden tuzu Konya’dan beklerdik. Artık Kızılcahamam’dan bekliyoruz. Belediye Başkanı, vatandaşı sokaklarda yaşamla cebelleşirken kendisi Kızılcahamam da Sauna keyfi yapıyor. Vekilleri ise kış uykusuna yatmış. Millet size çalışasınız diye yetki verdi. Bu millet sizi protokolde oturun diye seçmedi. Veyahut The GACA diye fotoğraf yayınlayasınız diye değil!

Geçtiğimiz günlerde 3.5 metre binasının yüksek olması sebebiyle gündeme gelen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün icra makamı hanımefendi ise hala kendini Marmaris de sanıyor. Bu şehir dar sokakları yokuşlu yolları ile ünlüdür. Kıymetli Valimiz bir gün müdürümüzü alıp da Zonguldak’ı gezdirin. Tabi size de söylenecek çok söz var. Sn Valim bugün sizden ricam Vali konağından yürüme valiliğe gidin. Sonrada makamınızda bir kahve rica ettikten sonra düşünün ki Kırat’tan çocuğunuz servislerin çalışmadığı, dolmuşların çalışmadığı zamanda bu havada okula gitmeye çalışıyor. Aldığınız karar bunu anlamınızı daha iyi sağlar.

Bu arada Sn. Belediye başkanı kızmayın. Size fazla yüklenmiş olabilirim. Ama vatandaşımız diyor ki Halk otobüsleri durağında kızılcahamam sodası içsin!

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER