Zonguldak'ta 2 bin 923 kişinin sorgusu yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından huzur ve güvenliğin sağlanması ve suçların önüne geçmek amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen "Türkiye Güven-Huzur-5" uygulamasına Zonguldak’ta 150 polisle yapıldı.

Zonguldak'ta 2 bin 923 kişinin sorgusu yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından jandarmanında desteğiyle suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla il merkezindeki kapalı, açık eğlence mekanları, kafeteryalar, caddeler, ara sokaklarda ve kentin giriş çıkış noktalarında geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde dün akşam saatlerinde başlayan Türkiye Güven-Huzur-5 uygulaması kapsamında, Zonguldak’ta Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan uygulamada silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu. Uygulamada 2 bin 923 kişinin kimlik sorguları yapılırken, 567 araçta incelendi. Trafik yönünden ise 10 araca toplam 8 bin 998 TL cezai işlem uygulandı. 3 araç ise trafikten men edildi. Polis umuma açık 136 işyeri iş yerinde yaptığı denetimlerde de 1 iş yeri için idari işlem yapıldı.

Haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararları bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER