Zonguldak'ta defne yaprağı üretiminin arttırılması hedefi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, defne yaprağının üretilerek ekonomiye kazandırılması için çalışma yürüttüklerini bildirdi. Beyazlı, yaptığı yazılı açıklamada, Orman Bölge Müdürlüğü Konferans...

Zonguldak'ta defne yaprağı üretiminin arttırılması hedefi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, defne yaprağının üretilerek ekonomiye kazandırılması için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Beyazlı, yaptığı yazılı açıklamada, Orman Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, bölgede yoğun olarak bulunan defne yaprağı üretimini en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti.

Defne üretiminin, orman köylülerine ek geçim kaynağı oluşturduğunu anlatan Beyazlı, şunları kaydetti:

"Defne sürgünü üretiminde karşılaşılan sorunlar ile defne yaprağı tedarikçileri işleme ve kurutma tesisleri yetkililerinin talep ve önerilerini dinlemek, alınması gerekli önlemleri alarak üretiminin azami seviyeye çıkarılması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza karşı hangi iş olursa olsun, şeffaflık, samimiyetten ve dürüstlükten taviz vermeyeceğiz. Anadolu insanı vakurluğuna yakışır hareket ederek kimin ne dediğine değil ne demek istediğine bakacağız ve ortak akılla hareket ederek defne üretimini arttırarak ülkemize faydalı olacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER