ZONGULDAK’TA İFTARDA BULUŞACAK

ZONGULDAK’TA İFTARDA BULUŞACAK

Zonguldak’ta, AK Parti İl Başkanlığı tarafından; geçmişten bugüne kadar partiye hizmet etmiş, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerinin bir araya geleceği iftar programı düzenlendiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan da, programa telekonferans yöntemiyle katılacak.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 30 Nisan günü Alaborina Restoran’da gerçekleştirilecek iftar için şu açıklamada bulundu:
“Hafta sonu da ayın 30'unda il teşkilat iftarını yapacağız. Geçmişten bugüne kadar görev alan arkadaşlarımızla vekillerimiz, il başkanlarımız ilçe başkanlarımız il başkanlarımızın katılacağı 81 ilde aynı anda Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Cuma günüydü Cumartesiye alındı iftar yapacağız. Cumhurbaşkanımızda telekonferansla seslenecek. Onun içinde arkadaşlarımızla birazdan toplantı yapacağız. Ramazan ayı bereket ayıdır. Zonguldak Ak Parti İl İlçe Kadın Kolları Gençlik Kolları Mahalle başkanları köy temsilcileri il genel meclis üyeleri bizim yaptığımız program çerçevesinde sürdürüyoruz. Çok verimli geçiyor. Ramazan ayını sağlıklı şekilde geçirip bayrama mutlu girmek istiyoruz.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER