SABRİ TIĞ.

Sabri Tığ himmet listesinde mi..?

SABRİ TIĞ.

Zonguldak kamuoyu tarafından FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ’ın abisi, MESA İnşaat ortaklarından ve eski Belediye Meclisi Üyesi Sabri Tığ’ın, FETÖ terör örgütünün Zonguldak’ta bağlantılı olanların içinde bulunduğu himmet listesinde olup olmadığı kamuoyu tarafından soruluyor. Sorulardan bir diğeri ise Sabri Tığ’ın ortağı bulunduğu inşaat şirketi emniyet güçleri tarafından FETÖ davası ile ilişkilendirildiği için baskın yapılan ZONİAD’a üye mi?ZONİAD’ın toplantılara katıldı mı?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan operasyonlar sırasında, FETÖ örgütünün okulu olduğu gerekçesi ile devlet tarafından el konulan Fatih Koleji’nin, Zonguldak Belediye Meclisi eski üyesi Sabri Tığ aracılığı ile hem inşaatı öncesi okula yer sağlanması, hem de okul inşaatı sırasında taşeronluk yapanların bulunup bulunmadığı da kamuoyu tarafından merak edilmekte. Ayrıca Tığ’ın çocuklarının FETÖ’nün okulunda okuduğu da bilinmekte.

Devrek’te çay ocağı işletirken birden bire kısa süre içinde inşaat sektörüne atılan Sabri Tığ’ın ortağı olduğu şirket, Kardeşinin sahibi olduğu Pusula Gazetesi marifetiyle siyasileri ve bürokratları baskı altında tutmaya çalışarak, kısa sürede üst üste aldığı kamu ihalelilerinin kimin aracılığı ile ve nasıl verildiği ise kafaları karıştırmakta.

Ortağı bulunduğu şirketleri tarafından yapılan inşaatlarda kaçak su kullanıldığının tespit edilmesi üzerine adli makamlarda yargılanan Sabri Tığ, geçtiğimiz yıl da Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin hafriyat ihalesini alıp, sonrasında bu kamyonlarca hafriyatı usulsüz bir şekilde denize dökmesine göz yumulmuştu.

İhaleleri bu kadar rahat alması, yaptığı işlerde bu kadar pervasızca davranmasının arkasında FETÖ örgüt yapılanmasının olup olmadığı veya kimlerin olduğu kamuoyu tarafından cevap bekleyen sorular arasında....

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
ethem kışlalı
ethem kışlalı - 6 yıl Önce

BANA OLAN BORCUNUZU ODEYIN...ALLAHIM O PARAYI SIZE YEDIRMESINN.

alı
alı - 6 yıl Önce

çıkar çıkar aheste aheste görelim bakalım
hangı vekıl sahıp cıkacak merak konusu

Fatma
Fatma - 2 yıl Önce

Bizim evlerimize kentsel dönüşüme soktu fais fiat istedi sonra vazgeçti bizde kiradayız Allah hakkımızı sorsun

SIRADAKİ HABER