1050 EVLER VE KARŞIYAKA TEKİN´İ BAĞRINA BASTI

1050 EVLER VE KARŞIYAKA TEKİN´İ BAĞRINA BASTI
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, ev ziyaretlerini 1050 evler ile Karşıyaka mahallesinde sürdürdü.

Seçim startı verildiği günden bu yana seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Tekin,  mahalle ziyaretleri kapsamında beraberinde belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık partili grubu ile başta 1050 evler olmak üzere Karşıyaka’da bulunan konutlarla giderek burada bulunan vatandaşların desteğini istedi.

Gittiği evlerde vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaşan Tekin, beraberindeki partililer ile birlikte yoğun bir seçim temposu içersine girdi.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler için vatandaşların kendisi ve ekibine destek vermesini isteyen Tekin, gördüğü ilgi karşısında vatandaşlara teşekkür etti.

Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşların yanında olacağını kaydeden Tekin, şunları söyledi:

“Yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bu seçimlerde  gördüğümüz teveccühten anlıyoruz ki,   seçimler bitmiş, biz 30 Mart’tan sonrasına bakıyoruz.  İlçemizde gezmedik mahalle bırakmadık. Herkesin sorunu pazaryerinin Alaplı şehir merkezine geri gelmesi.  Göreceksiniz o pazaryeri geri gelecek.  Alaplı girişini açacağız. Bunları yapmamıza kimse engel olamaz.  Seçimlerden sonra Alaplı’ya projelerimizle hayat vereceğiz. Halkımızda bizim bu söylemlerimizin doğruluğuna inanıyor. Bizde vatandaşlara verdiğimiz sözü tutacağız. Bizlere bir şans vereceklerine inanıyoruz. Seçimler sandıkta kazanılır. Sandıklara sahip çıkacağız. Alaplı’ya kazandıracağız”

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Baş
Yusuf Baş - 10 yıl Önce

Helal olsun Başkanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SIRADAKİ HABER