144 PAT PAT DAĞITILDI

144 PAT PAT DAĞITILDI
gundemergli.com-Alaplı ilçesinde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı´nın Tedgem projesi adı altında sürdürdüğü makine donanım desteği çerçevesinde 144 hibe patpat törenle çiftçilere verildi.

Alaplı´da Şen Zirai Aletler Firması Patpat fabrikasında üretilen 144 adet patpat, 55 adet tırpan makinesi, 16 adet ilaçlama makinesi,  10 adet fındık toplama ve bir adet bal süzme makinesi törenle hak sahibi çiftçilere dağıtıldı.

Patpat teslim törenine, İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri, Şen Zirai Aletler Firması sahipleri Murat Şen, Ömer Şen ve çiftçiler katıldı. Patpatlar gerekli işlemlerin ardından Şen Zirai Aletler Firması teknik elemanları tarafından çiftçilere verildi. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı´nın Tedgem Projesi adı altında sürdürdüğü Makine donanım desteği çerçevesinde verilen hibe patpatlardan memnunluk duyduklarını dile getiren hibe patpat sahibi çiftçilerden Hanife Karaduman, duygularını şöyle dile getirdi;  “Pat-pat sahibi olduğum için çok mutluyum. Çok istedim, çok bekledim. Her yıl sıranın bana da gelmesi için çok dua ettim. Nihayet bu gün pat-patıma kavuştum. Bana da bu imkanı sağladığı için başta devletime, emeği geçen her kese çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 07:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dwkelekr
Dwkelekr - 5 yıl Önce

Gekejeeiy

SIRADAKİ HABER