2 B İÇİN MÜJDE

Alaplı´da çiftçilere 2 B müjdesi var.

2 B İÇİN MÜJDE
gundemeregli.com-Alaplı’da 2 B arazisi tespiti yapılmayan 33 köyde 2014 yılında çalışma yapılacak. 2b arazi sahipleri desteklemeden yararlanabilecekler

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Yavuz ve Ziraat Odası başkanı Şeref Türkoğlu 2 B arazileri ile ilgili basın toplantısı düzenlediler.

Toplantıda 2B arazi tespiti yapılmayan 36 köyde 2014 yılında çalışma yapılacağı müjdesi verildi.

Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, ilçedeki 2B arazilerinin bir an önce belirlenmesini istediklerini söyledi.
Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, ilçedeki 2B arazilerinin bir an önce belirlenmesine yönelik Orman Genel Müdürlüğü  ile  görüştüklerini  görüşmenin olumlu sonuçlandığını  söyledi.
Alaplı’daki 2B arazilerinin işlemlerinin bir an önce tamamlanmasının çiftçilerin yararına olacağını belirten Türkoğlu, “ Alaplı’nın tapulama işlemi bu sene bitecektir. 16 köyün 2B arazileri tespitleri bitmiş kalan 33 Köyün 2B çalışması yapılmamıştır. Alaplı ilçemizin 2B işlemlerinin bir an önce tamamlanması çiftçilerimizin yararına olacaktır.

Bu yıla kadar çiftçilere yapılan alan bazlı desteklemelerden yararlanamayan Fındık üreten 2-B arazi sahipleri 2014 yılından itibaren bu desteklerden yararlanacak.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER