31 MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Posbıyık mahale gezilerini sürdürüyor.

31 MAHALLEYE EŞİT HİZMET
gundemeregli.com-

Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık Sarıkorkmaz, Müftü, Uzunçayır ve Kavaklık Mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Posbıyık burada yaptığı konuşmada “Biz Ereğli’yi büyütüyoruz. Ereğli artık 31 mahallesi olan 120 bin nüfuslu büyük bir kent. Sadece bu sene 76 bin ton sıcak asfalt döktük, 200 bin metrekarede emisyon asfalt döktük” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sarıkorkmaz, Müftü, Uzunçayır ve Kavaklık Mahalle muhtarları tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özayğcı, Belediye Meclis Üyesi Erol Çivici, daire müdürleri ve birim amirleri ile birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan, Uzunçayır Mahalle Muhtarı Şaban Özcan ve Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş’de katıldı.

Sarıkorkmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı da konuşan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol belediyenin bütün mahallelerde iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini söyledi. Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, birim amirleri ve personelin kendilerini her zaman kucakladığını ifade eden Başol “Bizi bu güzel günde bir araya getiren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.  Geçekten bizleri başkanımız olsun başkan yardımcılarımız olsun, müdürlerimiz olsun bütün personel olsun bizi her zaman kucakladı. Belediyeye gittiğimizde her türlü konuda ilgileniyorlar. Aciliyet sırasına göre 31 mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerde güzel hizmetler oluyor. İsteklerimiz ve eksiklikler bitmez. Yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

POSBIYIK: “HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MEMNUNİYETİMİZ”

Kahvaltı sırasında konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise Ereğli ve ülkenin geleceği için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurguladı. Ereğli’nin her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Posbıyık sözlerini şu şekilde sürdürdü; “ Ereğli artık 31 mahallesi olan 120 bin nüfuslu büyük bir kent. Biz Ereğli’yi büyütüyoruz. Hizmet noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu son dönemde yetkiyi başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize dağıttık. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık ve bunun neticesini de gördük. Çok büyük hizmetler yapıldı Ereğli’ye. Birçok belediye işçisinin, memurunun maaşını veremez durumda. Biz güçlü birlik belediyeyiz.  Sadece bu sene 76 bin ton sıcak, 200 bin metrekarede emisyon asfalt döktük. Bizim çapımızdaki belediyelerde bunun örneği yoktur. Bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz. Biz işimizi yaparız. Ereğli’nin ve ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.”


Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER