550 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

550 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi’ne bağlı Gökçeler Beldesi’nin, Zonguldak karayoluna çıkan iki buçuk kilometrelik kısmının asfaltlama işleminin tamamlandığı bildirildi.
   AK parti Ereğli İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile birlikte yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulundu.
   Çolak, incelemeler sırasında, yapılan çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerde yolun yapımında 550 ton asfalt malzemesi kullanıldığını belirterek, şunları kaydetti:
   “Yol olmazsa medeniyet olmaz. Medeniyetsiz de bir iş görülmez düşüncesi ile beldemizin TTK Armutçuk müessesine bağlantı yolu olarak kullandığımız bir yol. Bizim olmazsa olmazlarımızdandı. Daha önceden İl Özel İdare ile ortaklaşa soğuk asfalt yapmıştık ama maalesef ormanlık alan içerisinde olması nedeniyle bu asfalt burada yararlı olmadı. Bir defa yapalım bu işi tam yapalım düşüncesiyle yaklaşık 2,5 kilometrelik yola 1550 ton sıcak asfalt döktük.”
   
   “BELDEMİZİN HİZMETTE ATILIM YILI”
    Bu yılı Gökçeler belediyesinin hizmet atılım yılı ilan ettiklerini anlatan Çolak, şöyle dedi:
   “Önce düğün salonumuzun açılışını yaptık, mezarlıklar yürüyüş yolları ve mezarlıklar çalışması yaptık, açık hava mahallesindeki caminin önünü kilit parke ile döşedik, 530 ton hazır beton kullanarak gereken yolları betonladık. 3 gündür bin 500 tonun üzerinde sıcak asfalt döküyoruz. Bu çalışmalarımız ileriye dönük hava şartları elverdiği ölçüde devam edecek. İmkanlarımızı fazla zorladık. Bu milletimize yaptığımız hizmetler az bile. Milletvekillerimiz Köksal Toptan’a, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’a çok teşekkür ediyorum. Onlar bize destek olmasalardı, bizim bu işleri yapma imkanımız olmazdı, kendilerine basın aracılığıyla çok teşekkür ediyorum.”
   
   ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ
   Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Başkanı çakır ise Çolak’a teşekkür ederek, “Belde bütçesine bakıldığı zaman ilçe bütçelerine yakın düzeyde hizmetler götürüyor. Su, yol, asfalt yapımında, düğün salonu parklarla ilgili belediye başkanımız çalışıyor, bütün AK Partili belediyelerimiz çalışıyor. Biz, milletvekillerimizle beraber belediye başkanlarımızın yanındayız, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER