ADD GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

ADD, görüşmelere başladı.

ADD GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
gundemeregli.com-Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ereğli Şube yönetimi, görev dağılımının ardından protokol ziyaretlerine başladı.
Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaparak, yeni yönetimini belirleyen ADD, Emin Semih Özkök başkanlığında ilk ziyaretini önceki gün, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç’e gerçekleştirdi.
ADD Şube yönetimi dün de Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın makamındaydı. Başkan Özkök, ziyarette yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda da aynı göreve bir kez daha seçildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
“Bu dönem de üyelerimiz sağ olsu teveccüh göstererek yönetime seçilmemiz için oy verdiler. Yönetim kurlumuz da görev bölümünde tekrar başkanlığı tebliğ ettiler. Böyle şerefli görevlere hayır dememiz mümkün değil. Geçen dönem görevde olan arkadaşlarımızın ördükleri tuğlalar var. Bizler de onların üzerine ilaveler yapacağız ve bayrağı ilerilere taşıyacağız. Bizden sonrakilerde bizim bıraktıklarımızın üzerine ilave edecek ve böylece surlar yükselecek.”
 Kaymakam Çay da, ziyaretten memnunluk duyduğunu belirterek, şöyle dedi:
“Yeni yönetiminizi kutluyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. Sizden önceki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu bir görev değişimidir. Yeni gelen bayrağı kaldığı yerden alacak ve ileriye götürecek. Önemli olan yapılan hizmetlerde arkana döndüğün zaman güzel işler bırakmak. İkinci defa seçilmeniz de bu görevi iyi bir şekilde yerine getirdiğinizin en güzel kanıtıdır. Ben size ve yönetiminize tekrardan başarılar diliyorum.”
Basını görüntü, fotoğraf almasının ardında ayrıldığı ziyarette, karşılıklı görüş alış, verişinde bulunulduğu öğrenildi.
Diğer yandan Özkök ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Cumhuriyet Başsavcılığı ziyaretlerini de tamamladılar.
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER