AK PARTİ İLÇE BAŞKANI´DA, ESNAFTA KARANLIKTA KALDI

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz’un kuyumcu dükkanınında bulunduğu cadde AK Partili belediye tarafından karanlığa mahkum edildi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI´DA, ESNAFTA KARANLIKTA KALDI
gundemeregli.com-AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz’un kuyumcu dükkanınında bulunduğu cadde AK Partili belediye tarafından karanlığa mahkum edildi. Cadde içinde bulunan şadırvan çevresindeki belediyeye ait onlarca lambadan bir teki bile çalışmıyor. Akşam saatlerine karanlığa teslim olan caddeden ne insan geçiyor,  ne de bu duruma seyirci kalan belediye bir çözüm üretiyor.

Konuyu defalarca Belediye Başkanı Dr. Nevzat  Çimenoğlu’na ileten esnaf, durumdan oldukça şikayetçi . Belediye ise yokları, “tamam hallederiz” oyunları oynuyor.

Sonuç  ise insan yoğunluğunun en fazla olduğu cadde akşam 16.30’dan adeta karalık içersinde bırakılıp kaderine terk ediliyor.

Alaplı İlçesi’nin en işlek caddesi konumunda bulanan Hükümet Caddesinde lambalar aylardır yanmıyor.

Karanlığa teslim olan esnaf belediyenin konuya kayıtsız kalması karşısında tepkilerini sert bir şekilde dile getiriyor.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’unda işyerinin bulunduğu cadde üzerindeki aydınlatma lambaları için ne elektrikçi görevlendiriyor nede meseleye ilgi gösteren bir yetkili var.

Alaplı İlçesi Hükümet Caddesi Kuyumcular caddesinde bulunan şadırvan civarındaki sokak ve aydınlatma lambaları yanmaması tepkileri de beraberinde getiriyor.  Kış günlerinde erken kararan havanın da etkisiyle akşam saatlerinde karalığa teslim olan cadde esnafı,  belediyenin yaptığı aydınlatma lambalarının onarım ve bakımdan geçirilerek  tamir edilmesini ve yenilerin ile değiştirilmesini istiyor.

Konu ile ilgili şikayetlerini gazetemize aktaran esnaflar,  konuyu defalarca belediye yetkililerine ve başkanına iletmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını belirterek,  “ Kış mevsimi olduğunu için hava erken kararıyor. Akşam 16.30’dan sonra ilçenin en işlek ve insan yoğunluğunun en fazla olduğu caddesi karanlığa teslim oluyor.

Cadde de bulunan lambalar ya patlamış yada hizmet ömrünü tamamlamış şekilde. Bu konuda belediyenin bir çözüm bulması kaçınılmaz. Karşıyaka mahallesine yeni ışıklandırma yapan belediye hükümet caddesini ihmal ediyor. Bu konuyu defalarca başta Alaplı Belediye Başkanı Dr. Navzat Çimenoğlu ve diğer belediye yetkililerine ilettik. Aylardır bekliyoruz, gelip ilgilenen dahi yok. Bu nasıl bir anlayış çözebilmiş değiliz. Esnaf ve vatandaşlar akşam saatlerinde bu caddeden geçemeyecek mi, vatandaş akşam saatlerine alış-veriş yapamayacak mı, belediye ile ilgili bu lambaların biran önce tamir ve bakımının yapılmasını istiyoruz.  Alaplı’nın insan hareketliliğinin en fazla olduğunu caddesini karanlığına teslim edenler, bu caddeden akşam olduğunda nasıl geçecekler anlayabilmiş değiliz.”  

 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER