AK PARTİ´LİLERİN AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR

Habertürk´de yayınlanan aday listeleri parti organları tarafından teyit edilmezken, belirsizlik sebebiyle AK Parti´lilerin ağzını bıçak açmıyor.

AK PARTİ´LİLERİN AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR
gundemeregli.com-AK Parti’de Ereğli ve Alaplı adaylarının bulunduğu ilçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesi konusunda AK Parti’lilerin ağızlarını adeta bıçak açmıyor.

Zonguldak Merkezi aylar öncesi Ali Bektaş olarak açıklayan AK Parti ilçeleri ise şu ana kadar açıklamış değil.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından geçecek tüm adayların belirlenmesi çalışmaları son aşamaya gelirken,  konu ile ilgili AK Parti’nin yereldeki üst yöneticilerinin ağızlarını adeta bıçak açmıyor.

İsmi Belediye Başkan Adaylığı için geçen isimlerin resmi ağızdan açıklaması yapılmazken, kulislere yansıyan  isimler partinin yetkili organları tarafından doğrulanmadı.

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıda Zonguldak ilçelerinin belediye başkan adaylarının bu toplantı sonrasında kesinleşmesi bekleniyor.

Zonguldak’ın tüm ilçelerinin masaya yatırıldığı toplantıda,  Ereğli ve Alaplı başta olmak üzere Çaycuma, Devrek, Kilimli, Kozlu ve Gökçebey adayları da açıklanacak.

Konuyla ilgili Ak Partililerinin ağızlarını bıçak açmazken, toplantının neticelenmesi sonrasında şayet belirlenirse belediye başkan adaylarını  sizlerle paylaşacağız.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER