AK PARTİ´NİN EREĞLİ VE ALAPLI ADAYLARI KESİN GİBİ. KİMLER ANKARA´DA

AK Parti´de Ereğli´den Ankara´ya çağrılan isimler belli oldu. Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre,
Dr. Hüseyin Uysal ile MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer ve İlhan Yazıcıoğlu Ankara´da... Alaplı´da ise Dr. Nevzat Çimenoğlu ile ÇAturoğlu ismi arasında genel merkez gidip,-geliyor.

AK PARTİ´NİN EREĞLİ  VE ALAPLI ADAYLARI KESİN GİBİ. KİMLER ANKARA´DA
gundemeregli.com- CHP, DSP ve MHP’nin Ereğli Belediye Başkan Adaylarının belli olmasının ardından AK Parti’de önümüzdeki birkaç gün içersinde Ereğli ve Alaplı adayını açıklayacak.

Ereğli’de Dr. Hüseyin Uysal, MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer ve İşadamı İlhan Yazıcıoğlu arasında tercih yapmak için kamuoyu yoklamaları yapan parti yönetiminin, parti içindeki bazı itirazlara rağmen üç isimden birinde karar kılacağı belirtiliyor. Alaplı’da ise adaylık konusu Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile Eski Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu üzerinde yoğunlaşmıştı. İkili arasında karar vermesi beklenen genel merkezin bu kararını da birkaç gün içersinde açıklaması bekleniyor.

AK Parti’nin adayları birkaç gün içersinde netleşerek kamuoyuna açıklanacak. Bu isimlerin kimler olacağı büyük merak konusu haline geldi.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ın gelen anket sonuçları ve temayül yoklamaları ışığın da hazırladığı rapor genel merkeze sunduğu ve neticeyi çok uzatmadan birkaç gün içerisinde açıklayacağı ifade edildi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 09:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasalaplılı
hasalaplılı - 10 yıl Önce

Ahmet TOSUN gelirse seçimi AKP alır yoksa bu iki isimle Nuri TEKİN e hayırlı olsun demek lazım.

İSMAİL TOSUN
İSMAİL TOSUN - 10 yıl Önce

EREĞLİ CHP BAŞKANI HALIL POSBIYIK %70 FARKA YOLUNA DEVAM ALAPLI İÇIN AHMET TOSUNU FAVORİ GÖRÜYORUM DİĞER MEVCUT BAŞKAN ÇİMENOĞLU VEYA ESKI BAŞKAN FARUK ÇATIROĞLU ALAPLIDA CHP ADAYI NURI TEKIN %50 GIBI YARISIR

İSMAİL TOSUN
İSMAİL TOSUN - 10 yıl Önce

KDZ EREĞLİ BAŞKAN HALİL POSBIYIK CHP % 70 FARK ATARAK SEÇİMI KAZANIR.

SIRADAKİ HABER