Anıt yıkılacak mı? Cevabı Uysal verdi

Anıt yıkılacak mı? Cevabı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal verdi.

Anıt yıkılacak mı? Cevabı Uysal verdi

Kdz. Ereğli Atatürk anıtının yıkılarak, yenisinin yapılacağı iddialarına gülüp geçen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Alanda çevre düzenlemesi yapıyoruz. Güzel bir çalışma olacak, yıkılması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bu iddiaları kim ortaya atıyor anlamıyorum” dedi.

UYSAL, İDDİALARI ÇÜRÜTTTÜ
Kdz. Ereğli Atatürk anıtı çevresinde güzelleştirme çalışmaları tam gaz devam ederken, Ereğli kamuoyunda biranda Atatürk anıtın yıkılacağı yönünde iddiaların ortaya atılması üzerine iddialarını yalanlayan Uysal, böyle bir durumun olmasının kesinlikle söz konusu olmadığını belirtti.

UYSAL GAZETEMİZİN SORULARINI CEVAPLADI
Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yasin Ören’in sorularını yanıtlayan Uysal, şunları söyledi:

Bildiğiniz gibi bölgede birkaç gündür çevre düzenlemesi yapıyoruz. Yıkıp yeniden yapabiliriz. Ama şuanda söz konusu değil. Gerçekten yıkılacağını mı söylüyorlar? Bu söylemlere gülüp geçiyoruz. Öyle bir durumun olması kesinlikle söz konusu değil. Biz çalışmalarımızı en iyi şekilde gerçekleştirecek ada şehrin kalbinde vatandaşların beğenisine sunacağımız estetik görüntü oluşturmaya çalışıyoruz.Önümüzdeki günlerde bitecek, anıt düzenlemesi ile başlayacak ama arka taraftaki çınar ağaçlarındaki alandan dere kenarına kadar düzenlenecek. Sadece anıt yönelik bir çalışma değil. İnönü Parkının isminin değiştirilmesi gündemimizde yok.” dedi.

Uysalın bu söylemlerinin ardından kamuoyunda çıkarılan anıt yıkılacak dedikoduları da ilk ağızdan yalanlanarak, çürütülmüş oldu. 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER