ANNE OKTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Oktay´lar annelerini gözyaşları arasında toprağa verdi.

ANNE OKTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın sevilen simalarından Oktay Tabelanın sahibi Ahmet Oktay ile Ali Oktay’ın annesi Hacıkadın Oktay (75) son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli Anadolu Hastanesinde dün yaşamını yitiren Hacıhasan Oktay’ın cenazesi Öğle namazı öncesinde hastane morgundan alınarak Ereğli Belediyesine ait cenaze aracı ile Ereğli Bozhane Camiine getirildi.

Burada öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından cenaze Alaplı’ya getirilerek Oktay’ların memleketi olan okçular Köyü Yazlık mahallesinde aile mezarlığında gözyaşları ile toprağa verildi.

Cenazede taziyeleri kabul eden Oktay’ın oldukça üzgün olduğu gözlenirken,  sevenleri de Oktay ailesini yalnız bırakmadı.

Cenaze törenine Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem, CHP Alaplı Belediye Başkan A. Adayı Nuri Tekin, Opr. Dr. Recep Erdoğan, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve eşi Hediye Eser, İşadamı Celal Bozkuş,  CHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Ergin, Av. Yücel Eser ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜNDEM GAZETESİ olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER