Aşkımız bitecek, böyle giderse…

Bitmeyen yol aşkını 2018 yılında bitirme niyetinde olan firma yetkilileri ve siyasiler açılış için geri sayıma başladı. Vatandaşlar “Aşkımız bitecek, böyle giderse…” diyerek memnuniyetlerini ifade etti.

Aşkımız bitecek, böyle giderse…

“Aşkımız Devrek-Ereğli yolu gibi olmalı, hiç bitmemeli.” gibi sloganlarla göndermeleri yapılarak, uzun yıllar karayolu inşaatının sürüncemede bırakılmasına tepki gösteren vatandaşların gözleri, Aslan İnşaat Firması Sahibi Fazlı Aslan tarafından 2018 yılı sonunda bitirileceği açıklanan yola çevrildi. Bu bitmeyen yol aşkını 2018 yılında bitirme niyetinde olan firma yetkilileri ve siyasiler açılış için geri sayıma başladı. Vatandaşlar “Aşkımız bitecek, böyle giderse….” diyerek memnuniyetlerini ifade etti.

AK Parti Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın “Bu yol bizim amentümüz.” diyerek yola verdikleri önemi ortaya koyduğu, Ercan Candan’ın ise “Bu yol böyle bitmez, tüneller ile geçilmeliydi. Ancak sorun öyle aşılırdı” diyerek kamuoyunu yeni tartışmaların göbeğine attığı karayolu ile ilgili son olarak AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın açıklamaları gündeme damgasını vurmuştu. Kdz. Ereğli-Devrek arasındaki karayolu için “Aşkımız Ereğli-Devrek yolu gibi olmalı, hiç bitmemeli. diye bir slogan da oluşturulmuştu. Üzülerek söylüyorum,bir taraftan da seviniyorum, bu aşk 2018 yılı sonuna kadar bitecek. Bölge milletvekillerimiz, karayolları, Ulaştırma Bakanlığımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın destekleri ile Ereğli-Devrek karayolunu bitireceğiz.” şeklindeki sözleri ile tartışmaların tansiyonunu düşüren Çakır, yolla ilgili gelinen sürece yeni bir boyut kazandırmıştı. Şu an itibariyle Ereğli-Devrek Karayolu’nun Süleymanbeyler ile Çaylıoğlu Köyü arasında son aşamaya geldiğini ve Ova Köyü Mevkiindeki istimlak işlemlerinin tamamlandığını görüyoruz ve yolun kalan kısmının 1.5 yılda tamamlanması bekleniyor. İlçede en büyük sorunların başında gelen Ereğli-Devrek Karayolu’nun yapımının tamamlanması ile birlikte, bölge halkının da çektiği sıkıntılar ortadan kalkacak.

Bu yorumlar, akıllara Aşkımız Bitecek şarkısını getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER