Bahçeşehir evsahipliği yaptı.

Bahçeşehir Koleji, “Yurtdışı Üniversiteler Buluşması”na evsahipliği yaptı.

Bahçeşehir evsahipliği yaptı.

STEM eğitiminin Türkiye’deki öncüsü Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin kariyer planlamasına destek olmak amacıyla dünyanın önde gelen 29 üniversitesini ağırladı.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde açılacak yeni kampüslerle beraber 45 ilde 100 kampüs ve 50 bine yakın öğrencisiyle “kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır vizyonunu benimseyen Bahçeşehir Koleji, “Yurtdışı Üniversiteler Buluşması”na evsahipliği yaptı.

Bahçeşehir Koleji mezunları; problem çözme yeteneklerine sahip, yaratıcı, çok yönlü ve üretken bireyler olarak hayata hazırlanırken dünyanın en önemli üniversitelerinin de dikkatini çekmeyi başarıyor. Mezun olduklarında dünyanın her yerinde geçerliliği olan bir dijital CV’ye sahip olan öğrenciler, ABD başta olmak üzere dünyanın en saygın üniversitelerinde kabul görüyorlar.
Öğrencilerinin kariyer planlamasına destek olmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Koleji tarafından öğrenci ve veliler için düzenlenen“Yurtdışı Üniversiteler Buluşması”etkinliğinde dünyanın önde gelen 29 üniversitesi sunumlarını gerçekleştirdi.

Mezun olduktan sonra yurt dışında okumayı tercih edecek öğrenciler;üniversite yetkilileriyle bir araya gelerek merak ettikleri soruların cevaplarını öğrenme fırsatı bulurken, hangi üniversitenin kendilerine hitap ettiğini ise bizzat keşfetmiş oldu. Aralarında dünyaca ünlü Colorado StateUniversity, George Mason University, NewcastleUniversity, DrexelUniversity ve University of Stirling gibi üniversitelerin olduğu etkinlikte öğrenciler tercih edecekleri okullara ön kayıt yaptırma imkanı buldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER