BAYRAM GÜZELLİKLERİYLE BAŞLADI

Kdz. Ereğli ve AlaplI´da bayram coşkusu sabah kılınan bayram namazı ile maneviyatı yüksek bir heyecanda yaşanmaya başlandı. Küçükler büyüklerin elini öptü, küskünler kucaklaştı

BAYRAM GÜZELLİKLERİYLE  BAŞLADI
gundemregli.com-Milli değerlerimizi ve duygularımızı yücelten; akrabalık, dostluk ve iyi komşuluk münasebetleri ile toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı geliştiren Mübarek Kurban Bayramı’nın huzur ve mutlulukları vesile olmasını diler, tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım.”
   İbrahim Çay
   Ereğli Kaymakamı

   
   “Mübarek Kurban Bayramını karşılayacak olmamızın coşkusunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu günler kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, fakirlerin hatırlandığı ve sevindirildiği, paylaşmanın hazzının yaşandığı kaynaşma günlerimizdendir.
   Bu düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar, ülkemize ve İslam Âlemine barış, huzur, sağlık, sıhhat, mutluluk ve refah getirmesini temenni eder, selam ve saygılar sunarım.”
   Ercan Candan
   Zonguldak Milletvekili

   
   “Böyle güzel günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız. Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız Kurban Bayramının, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm İslam Aleminin bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
   Halil Posbıyık
   Belediye Başkanı

   
   “Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir.
   Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.
   Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz.
   Bayramın, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”
   Eyüp Alabaş
   GMİS Başkanı

   
   “Dini Bayramlarımızdan ikincisi olan bir Kurban Bayramı’nı daha idrak ediyoruz.
   Özellikle paylaşım ve dayanışma örneklerinin en güzelinin sergilendiği dini bayramlarımızda, insanlarımızın daha mutlu ve huzurlu olmaları en büyük arzumuzdur.
   Bu anlamda, başta üyelerimizin, Ereğli halkımızın ve İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmelerini temenni ediyoruz.”
   Yusuf Ziya Odabaş
   Türk Metal Şube Başkanı

   
   “Bayramlar sevgi, barış, dayanışma ve paylaşmayı körükleyen, insanca yaşama değerlerinin pekiştirilerek arttığı özel günlerdir. Dünyada ve Türkiye´de yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen, Türkiye´de birlik, beraberliğin sarsılmadan devam ettiği bir bayrama daha ulaşmanın daha mutluluğunu yaşıyoruz.
   Bayramların özünde, kırgınlıkların ve dargınlıkların giderilmesi, sevgi ve barışın daim kılınması vardır. Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, hataların affedilmesi, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için özel ve kutsal günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sizlere ve ailenize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
   Yaşar Tetiker
   Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı

   
   “Kırgınlıkların ortadan kalktığı dostluk,dayanışma ve paylaşım duygularının en yüksek düzeyde hissedildiği kurban bayramına hep birlikte tekrar ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
   Ülkemizde demokrasinin ve adaletin güçlendiği hoşgörü duygusunun arttığı,refahta ve gelir dağılımında adaletin sağlandığı özgürce yaşanabilir aydınlık günler dileğiyle Zonguldaklı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını gönülden kutluyorum.”
   Cemal Şahin
   CHP Merkez İlçe Başkanı

   
   “Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.”
   Merter Gençer
   Lafarge Ereğli Çimento Genel Müdürü
   
   Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu nedenle önce yaşadığımız kentimizde ve büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarının bize bağımsızlığımızla beraber armağan ettiği, Bayrağımızın her köşesini kapladığı bu güzel vatanımızda, Dünyada sevgi dolu huzurlu kardeşlik içinde nice bayramlar diliyorum.
   Kenan Gündoğdu
   CHP İl Genel Meclis Üyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2013, 07:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER