BEKTAŞ, BAŞSAVCILIKTA

BEKTAŞ, BAŞSAVCILIKTA
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kadın Kolları Kolları Başkanı Havva Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi adayları Sertan Açıkgöz ile Sabri Tığ 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretleriyle devam etti.
İlk olarak Zonguldak Adliye Sarayı içerisinde bulunan Cumhuriyet Başsavcılığı’na ziyarette bulunan Başkan Bektaş ve beraberindekiler Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır ile görüştü. Başsavcı Özbakır’a 30 Mart yerel seçimlerinde yapılacak olan projelerini anlatan Bektaş, desteklerinin istedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başsavcı Özbakır seçimlerde Başkan Bektaş’a başarılar diledi. Başsavcı Özbakır ile bir süre görüşen Başkan Bektaş ve beraberindekiler daha sonra ziyaretlerine Baro Başkan Av. Kerem Ertem ile devam etti. Bir süre avukatlarla da görüşen Başkan Bektaş adliye çalışanlarını da ziyaret ederek 30 Mart yapılacak yerel seçimlerde kendisine destek olmalarını istedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER