BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BASAMAK OLARAK KULLANIYORLAR

BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BASAMAK OLARAK KULLANIYORLAR
gundemeregli.com- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Zonguldak İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Hüseyin Turhan,  Zonguldak’ta bugüne kadar görev yapan Belediye Başkanlarının o makamı basamak olarak kullandığını savunarak, Bundan sonra buna asla müsaade edilememesini istedi.

MAKAMI TESLİM ALACAK

Turhan konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada,  Zonguldak için milli bir ibadet yapmış olmak için vatandaşın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde iyi düşünmesini gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Zonguldak Belediye seçimlerinde MHP Adayı Gürkan Gülay rüzgârı esiyor.  Gürkhan Gülay genç, dinamik ve halkın sorunlarını iyi biliyor.  Zonguldak’ta seçimleri kazanacak ve marka şehir yapacak, inşallah o makamı teslim aldığında tüm Zonguldak halkının sorunları ile ilgilenecektir.

Ben Zonguldak Rüzgarlı Meşe’de 1963 yılına kadar 30 yıl ikamet ettim. Yakın zamanda oturduğum mahalli gezmek için gittim Sadece kooperatif evler yapılmış başka bir değişmemiş, yollar aynı köy yolları oradan daha iyidir. Sn Zonguldak halkına sesleniyorum. Bu sefer MHP adayına şans tanıyın pişman olmazsınız, yoksa Zonguldak aynı yerde yürümeye devam edecektir. Ve şunu çok iyi bilmek gerekir ki,  Zonguldak için MHP adayı Gürkan Gülay büyük bir şanstır ve bu şansı iyi değerlendirmek Zonguldak halkının elindedir. Kendini değil, kentini düşünen sloganı ile yola çıkan Gülay’ı bütün gücümüzle destekleyelim. Bugüne kadar görev yapanlar belediye başkanlığını basamak olarak kulandırlar. Bundan sonra asla müsaade etmeyelim, örnek mi istiyorsunuz.

BAŞKANLAR MİLETVEKİLİ OLDU

Zongulak’ta Ekmel Çetineli başkan seçtik Milletvekili oldu. Gültekin Kızılışık, Zeki Çakan, son olarak İsmail Eşref’i seçtiniz ne oldu. 1 yıl sonra istifa etti ama milletvekili olamadı, vermiş olduğu sözlerin hiç birini yerine getirmedi. Daha çok örnekler var ama fazla uzatmaya gerek yok.  Haltan istirham bekliyoruz.  Bu sefer MHP’yi deneyin pişman olmayacaksınız Gürkan Gülay’a fırsat veriniz ve kazandırınız o zaman her partinin adaylarını denediniz.  Mahalli seçimde parti aranmaz iyi hizmet yapacak asayı seçerler ve bizde bu seçimde Gülay’ı seçerseniz Zonguldak için milli bir ibadet yapmış olursunuz.”

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER