BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ..

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ..

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ..

Üzülerek görüyoruz ki; Zonguldak’ta hala siyaseti sıfır seviyesinin altına indirmeye çalışanlar var. Zonguldak’ta siyaseti yalanla, dolanla, “çamur at izi kalsın” anlayışıyla götürmeye çalışanlar bulundukça bu işin içinden çıkılmaz.  

Bu karalama kampanyasını daha ne kadar ileriye götüreceksiniz?

Zonguldak halkı sizin yalanlarınızdan bıktı. Artık titreyin ve kendinize gelin demekten başka bir şey yapamıyoruz.

“Sabır en büyük erdemdir” cümlesini özümsemeden Belediye Başkanlığı yapınca, Milletvekilliği yapınca demek ki böyle oluyormuş.

Bu arada TIĞ’ın işlevi hepinizin malumudur. TIĞ; bir şeyi dikerken, iğne geçirilecek yeri delmek için kullanılan, çelikten yapılmış, sivri uçlu, ağaç saplı araçtır. Bu TIĞ zamanın birinde Devrek’te öyle paçavraları yan yana getirip dikmiş ki hala kopmuyor. Biraz kurcalasanız altından ne ihaleler, ne fesatlar, ne adam kayırmacalar çıkacağı tüm Devrek halkının malumu ya aslında, neyse….

Son olarak sağda solda “Ortalığı ayağa kaldıracağım, hepiniz göreceksiniz, sizi en üst makama şikâyet edeceğim” gibi ipe sapa gelmez sözler ediliyormuş.

Eee siyasette toy olunca ağızdan böyle laflar çıkabiliyor. En üst makamın her şeyi bildiğini ve uzaktan izlediğini bilmiyor herhalde. Son sözümüz eğer fesat, fitne görmek istiyorsa aynaya bakması yeterli olacaktır.

KUTSAL KİTABIMIZ NE GÜZEL’DE TARİF ETMİŞ…

Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in Bakara Sûresinin 10. Ayetinde der ki: “Kalplerinde münafıklıktan kaynaklanan bir hastalık vardır. Allah da onların hastalıklarını artırmıştır. Söyledikleri yalana karşılık da onlara elem dolu bir azap vardır”. Her Müslüman bunu bilir ve yalan söylemekten kaçınır.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
uysal
uysal - 7 yıl Önce

ne beledıye başkanı ne vekılmıs be zonguldaka 6 yıldır vekıl cıvı cakmısmı?

SIRADAKİ HABER