Bu defada kırdılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 10 Mart tarihinde kartlı sistem yapılarak hizmete açılan Engelli asansörünün anahtarı kişi ya da kişilerce kırıldı.

Bu defada kırdılar

Zonguldakın Ereğli ilçesinde 10 Mart tarihinde kartlı sistem yapılarak hizmete açılan Engelli asansörünün anahtarı kişi ya da kişilerce kırıldı.

Ereğli sahil bandında yaptırılan Ruhi Cöbekoğlu üst geçinde engelliler ve yaşlı insanlar için yapılan asansörün çalışmaması üzerine Yasin Çiçek isimli engelli vatandaş, asansörün çalıştırılması için girişimlerde bulunmuştu. Konuyu Başbakanlık ve bakanlara kadar taşıyan Yasin Çiçekin bu girişimi sonuç vermiş ve asansöre takılan karlı sistemin ardından asansör 10 Mart tarihinde hizmete açılmıştı.

Ancak bazı kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından asansörün elektronik kartı kırıldı. Zarar gören asansörler ilgili sosyal medyada paylaşımda bulunan Özel bireylerin kalemi Yasin Çiçek Bugün karşılaştığım acı manzara... 10 Martta hizmete sunulan engelli asansörünün son hali!  Yapana mı kızarsınız koruyamayana mı?  Yorum sizlerin sözleri ile duruma tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER