BU PANKART İÇİN ÖYLE BİR KARAR VERİLDİ Kİ!

BU PANKART İÇİN ÖYLE BİR KARAR VERİLDİ Kİ!

gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun belediye imkanlarını kullanarak sağa sola bedava  afiş astığını savunan CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, “Bu ayıptır günahtır. Hiç kimse kimseyi kandırmasın” dedi.

Çimenoğlu´nun bazı afişleri siyasi propaganda aracı olarak kullanıldığı gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yasaklanarak, kaldırtırıldı. 

Çimenoğlu’nun belediye imkanları ile bilbordlara reklamlarını koymasını eleştiren Tekin, Yüksek Seçim Kurulun’da belediyenin astığı bazı pankartları siyasi propaganda aracı olarak gördüğü için yasakladığına dikkat çekti.

Tekin, belediyenin imkanlarının her türlü kullanıldığını belirterek, şunları söyledi:

Alaplı’da yıllarca belediye başkanlığı yapan halen verdiği sözleri tutamayan arkadaşlarımız bugün şu anda bile seçime 14 gün kala bile belediye imkanlarını kullanarak sağa sola bedava afiş astırmakta bu ayıptır günahtır. Hiç kimse kimseyi kandırmasın biz hizmet yapmaya geliyoruz. Biz 4,5 sene yatıp da son 6 ayda vatandaşımızın gözünü boyamaya gelmiyoruz.  Biz altı aylık değil 5 sene hizmet edeceğiz. Ben sizden 5 sene hizmet vermek için bir defa ödünç oy istiyorum.  Eğer hizmet yapmazsam benden hesap sorun.30 Mart akşamı tekrar asacağız.”

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 08:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER