ÇALIŞMALARDA BİRLİKTE HAREKET EDELİM

ÇALIŞMALARDA BİRLİKTE HAREKET EDELİM
gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih çakır ve bazı yönetim kurulu üyeleri Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan’a iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Teşkilat Başkanı Zafer Sucu, Yerel Yönetim Başkanı Osman Mahmutoğlu, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş ve İlçe Sekreteri Aynur Akcan ile birlikte Verem Savaş Derneği’ne ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Hasan Erdoğan ve Dernek üyesi Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın tarafından karşılanan AK Parti heyeti,  bir süre sohbet etti.

Dernek çalışmalarında Verem Savaş derneğinin yanında olduklarını anlatan AK parti İlçe Başkanı Fatih çakır, ‘Göreve geldiğimizde dernek yönetimi olarak teşkilatımıza yaptığınız ziyaretin ardından hem iade-i ziyarette bulunmak, fikir alış verişinde bulunmak istedik. Tüm sivil toplum örgütlerimizle beraber Verem Savaş Derneği’nin yaptığı çalışmalarda da yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Dernek Başkanı Hasan Erdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, AK Parti heyetine Ereğli’ye özgü ‘Çay-simit-keş’ ikramında bulundu.

AK Parti heyeti, bilindiği gibi Gündem Gazetesine bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 07:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER