ÇEBİ Grup çalışanı bulduğu parayı teslim etti.

ÇEBİ Grup çalışanı bir insanlık örneği ortaya koyarak bulduğu parayı teslim etti.

ÇEBİ Grup çalışanı bulduğu parayı teslim etti.

Kdz. Ereğli İlçesi Göktepe Mevkiinde bulunan ÇEBİ GRUP BP İstasyonunda Pompa Görevlisi olarak çalışan Sertan Cebeci, araç yıkama bölümünde yere düşmüş bir poşet fark etti.  Poşetin içini inceleyen Cebeci, içinde araç ruhsatı, ehliyet, nüfus cüzdanı ile yüksek miktarda para olduğunu görünce CEBİ Grup yetkilerine bilgi verdi.

ÇEBİ GRUP İLETİŞİME GEÇTİ.

ÇEBİ Grup idarecileri kimlik bilgileri ile ruhsat sahibinin Kdz. Ereğli’de Tır Şoförü olarak çalışan Cavit Aydın (62) isimli tanıdık bir müşterileri olduğunu fark edince, derhal iletişime geçti ve parasını petrolde düşürdüğü bilgisini verdi.

İçinde yüksek miktarda para olduğu poşeti ve kimliklerini nerede düşürdüğünü bilmeyen Müşteri Aydın, ÇEBİ Grup’tan aldığı haberle BP İstasyonuna geldi.  Burada içinde 4 Bin 820 TL para bulunan poşet, ÇEBi Grup görevlileri ve poşeti bulan Cebeci tarafından kendisine teslim edildi.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Kaybettiği poşete kavuşması sonrasında büyük sevinç yaşayan poşet sahibi Aydın,  ÇEBİ Grup çalışanlarına ve Cebeci’ye teşekkür ederek şunları söyledi:

“Akşam üzeri yakıt almak ve aracımı yıkatmak için buraya geldim.  Aracımı yıkarken araçta bulunan poşet yere düşmüş, bunu fark etmedim.  Akşam eve geldiğimde poşetin olmadığını anladım. Gün içinde gittiğim yerlere sordum bulamadım. Aklıma Petrol gelmedi.  Petrolden gelen telefon sonrasında rahatladım. Ben her zaman yakıtımı ÇEBİ Gruba ait tesislerden alırım. Buranın son derece güvenilir bir kurum olduğunu bilirim. Pompa görevlisi arkadaş büyük bir insanlık örneği gösterdi ve benim bir taksit için ayırdığım parayı bana tekrar teslim etti.  Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bunun yanında kimliklerim ehliyetlerim de bu poşetin içindeydi.  Hepsini bir araya koymuştum.  Böyle güvenilir personeller çalıştırdığı için ÇEBİ Grub’a teşekkür ederim” dedi.

CEBECİ “ÇOK MUTLUYUM”

Pompa Görevlisi Cebeci ise, yıkama alanında bulunan sabun köpüğü biten makinaya takviye yapmak için yıkama alanına gitmiştim.  Yerde bir poşet gördüm.  Kontrol ettim içinde kimlikler ve paralar var. Hemen bizim istasyon yetkilerine bilgi verdim, sağ olsunlar kimlik bilgilerinden sahibine ulaştırıp teslim etmeme vesile oldular.  Şimdi mutluyum, çünkü ihtiyacı olan bir kişinin parasını bulup teslim ettik” şekliden konuştu.

ÇEBİ, “KUTLUYORUM DEDİ”

Kdz. Ereğli’de BP, Gökçebey’de GO, Düzce’de iki adet GO ve bir adet Shell ile Hendek’te BP istasyonları bulunan ÇEBİ Grup CEO’su Yasin Çebi ise,  “Bizim yaptığımız bir insanlık görevi. Örnek davranışından ötürü çalışanlarımızı kutluyorum.   Poşetini düşüren vatandaşı bulup, emanetini kendisine teslim ettik.  Bizler müşteri memnuniyeti ile kalitemizi ortaya koyarak çalışıyoruz.  Bu tür unutma, kaybetme olayları firmalarımızda sık yaşanıyor ve müşterilerimize teslim ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 12:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Senol
Senol - 7 yıl Önce

Sizleri tebrik ediyorum Allah yardimciniz olsun

Haluk cikrikci
Haluk cikrikci - 7 yıl Önce

Cebi gruba böyle kaliteli elaman calistirmaktan dolayi kutlarim basarilarin devamini dilerim

SIRADAKİ HABER