ÇEBİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

Damar Gazetesi 17. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

ÇEBİ'DEN ANLAMLI ZİYARET

Kdz. Ereğli’de İmtiyaz Sahipliğini Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay’ın yaptığı Damar Gazetesi 17. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Damar’ın kuruluş yıldönümü coşkusuna ortak olmak amacıyla ÇEBİ Medya CEO’su Yasin Hamzaçebi, Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yasin Ören ve Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Öztürk, Günay ile bir araya gelerek, yeni yayın dönemini kutladı.

FEDAKARCA ÇALIŞIYOR

Damar’ın ilçede yayın yapan ciddi yayın organlarından biri olduğunu ifade eden Hamzaçebi, “Biz bugün burada Damar Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.  Necati Ağabey, İlçede cefakarca çalışan isimlerin başında geliyor. Kendisinin 17. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice uzun yayın hayatı diliyorum” şeklinde konuştu.

GÜNDEM BELİRLEMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ

Günay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gündem Gazetesi ailesinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifada etmek isterin.  Çıtayı daha da yukarılara taşıtan bu ekibi kutluyorum. Gündem, gerçekten ilçemizde ve bölgemizde Gündem belirlemeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Günay ziyaretten ötürü Hamzaçebi’ye gazeteciler logosunun yer aldığı flama hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER