CHP adaylarını tanıttı, Zonguldak ekibi tam kadro katıldı

CHP adaylarını tanıttı, Zonguldak ekibi tam kadro katıldı

CHP 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda ile tanıtıldı,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yerel yönetimlere ilişkin 12 maddelik bildirgeyi de açıkladı.

Gerçekleştirilen aday tanıtm toplantısına Zonguldak’tan da yoğun katılım sağlandı. Törene, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı ve adayı Nuri Tekin, Çaycuma Belediye Başkanı ve adayı Bülent Kantarcı, Kilimli Belediye Başkanı ve adayı Ali Aslankılıç, Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, Gökçebey Belediye Başkan adayı Cem Oktay, Devrek Belediye Başkan adayı Çetin Bozkurt, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve partililer katıldı.

Tören sonrasında açıklamada bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş: “31 Mart seçimleri öncesinde sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile adaylarımız tanıtıldı. Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızla, partililerimizde bizde burada yer aldık. Seçimlerde iddialıyız. Bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER