ÇİFTÇİOĞLU BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

ÇİFTÇİOĞLU BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
gundemeregli.com-Alaplı Orhan Kundura’nın sahibi Hakan Çiftçioğlu’nun  oğlu genç işadamı İsmail  Çiftçioğlu  MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

İsmail  Çiftçioğlu’nun dedesi Orhan Çiftçioğlu Alaplı’da uzun yıllar esnaflık yapmış, bir dönem belediye meclisi üyeleğide yaparak Alaplı siyasetinde etkin rol almıştı

İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU KİMDİR?

İsmail Çiftçioğlu Zonguldak ilinin Kdz. Ereğli ilçesinde doğmuştur. Lise yıllarında İki dönem Kdz. Ereğli Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapmış olup, Kdz. Ereğli Gençlik Platformu Hareketi Kurucu Başkanı olarak ilk dernek tecrübesiyle 18 yaşında tanışmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrenim gören Çiftçioğlu; DEÜ Üniversite Sanayi İşbirliği Topluluğu’nun kurucu başkanı olmuş ve iki dönem başkanlık görevini yürütmüştür. Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çiftçioğlu, aynı zamanda TOBB Genç Girişimciler Kurulu İzmir İcra Komitesi Yedek Üyesidir. MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulunda 1 yıl yönetim kurulu üyeliği, 3 yıl da başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Genç Girişimci olan Çiftçioğlu, İnşaat sektöründe ticari hayatına devam etmekte olup, İzyap Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin müdürüdür.

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanlığı görevini 5. Dönem Başkanı Emre Balcı’dan devralan İsmail Çiftçioğlu iddialı hedefler ortaya koydu.

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Genişletilmiş 10. İstişare toplantısı Balçova Termal Otelde gerçekleşti. MÜSİAD üyesi genç girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya TBMM’nin en genç milletvekillerinden AkParti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, eski başkanlardan Abdurrahman Çabuk, H.Mustafa Altınok, Genç MÜSİAD İzmir 5. Dönem Başkanı Emre Balcı , Genç MÜSİAD GenelMerkez Yönetim Kurulu Danışmanı Cihat Adıgüzel, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı katıldı. İsmail Çiftçioğlu MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanlığı görevini 5. Dönem Başkanı Emre Balcı’dan devraldı. İddialı hedefler ortaya koyan Çiftçioğlu, “Genç MÜSİAD’ın İzmir’de en etkili gençlik kuruluşu ve de gençliğin ve girişimciliğin temsilcisi olabilmesi için kararlılıkla adımlarımızı atacağız. Kaygımız sadece ekonomik işbirliklerinden ibaret olmayacak” dedi.

Programda ilk konuşmayı Gençlik Kurulu 5. Dönem Başkanı Emre Balcı yaptı. Genç MÜSİAD’da çok güzel günler geçirdiğini ve geride güzel anılar bıraktığını belirten Balcı, “Hep birlikte güzel bir ekip olduk, güzel projelere imza attık. Genç MÜSİAD’ın emeklisi olunmaz. MÜSİAD’lısı olur. Ben de MÜSİAD’lı olmaya söz veriyorum” diye konuştu.

Balcı’dan başkanlık görevini devralan İsmail Çiftçioğlu da yaptığı konuşmada, genç neslin girişimcileri olarak, MÜSİAD çatısı altında önlerinde uzun bir maraton olduğunun farkında olduklarını söyledi. Çiftçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “MÜSİAD’ın her anlamda bir okul olarak düşünce dünyamızı geliştireceğinden ve bize bir gelecek resmedeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Bizim hedefimiz bizden sonraki nesilleri ecdad denilince yüzlerce yıl geriye dönüp bakmak zorunda bırakmamaktır. Bizim hedefimiz her bir kardeşimizin kendi girişimciliğini göstermesi, ticaretini arttırması ve çizmiş olduğu gelecek planlamasıyla siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda katma değer üreterek kendi başarı hikayesiniyazmasıdır. Ve böylece ecdad denilince sizleri hatırlasınlar bizleri hatırlasınlar; hepimiz şerefle yad edilecek dünler bırakalım. Genç MÜSİAD’ın İzmir’de en etkili gençlik kuruluşu ve de gençliğin ve girişimciliğin temsilcisi olabilmesi için kararlılıkla adımlarımızı atacağız. Kaygımız sadece ekonomik işbirliklerinden ibaret olmayacak. Bizler düşüneceğiz konuşacağız ve tartışacağız. İzmir’i ele alacağız, Türkiye’yi tanıyacağız, Dünya’ya açılacağız. Bu bölgenin, bu ülkenin geleceği Genç MÜSİAD’lılar olacak, bizler olacağız.”

Programda konuşma Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise 2013 yılının merkezinde gençlerin olduğu çok önemli olaylarla geçtiğini hatırlatarak gençleri anlamanın önemine vurgu yaptı. Son 10 yılda önemli yol alan Türkiye’nin Birleşmiş Milletler’in yapısını dahi sorgulamaya başladığını belirten Dağ, “Biz 10 yılda bu ülkede çok şeyler yaptık. Birleşmiş Milletlerin yapısını dahi sorguladık. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözünün yine ilk mimarı genç kardeşlerimizdir. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözünün belki de neticesi; belki de Ortadoğu ve Afrika’daki girişimlerimiz mutlaka bir takım çevreleri  rahatsız etti ki son günlerde ülkemizde yaşanan bir takım meseleleri yaşar pozisyondayız. Ama 2013 yılı nasıl bu anlamda ciddi sıkıntılar aşarak geçtiyse, 2014 yılında da, yeni Türkiye’nin inşasında önümüzde çok ciddi sıkıntılar kalmayacaktır” dedi. MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu’nun 2014 yılı yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu; İsmail Çiftçioğlu, Mustafa Temel, Fatih Canbazgil, Serdar Aka, Bilal Tanışman, Ecmel Gürler, Ferhat Avcı, Sinan Çelik, Ekrem Özgür Duman, Ümran Alyer, Mücahit İnam, Bekir Akşit, Barış Güvel.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER