Devletin zirvesi bu nikahtaydı, Özbakır'da...

Devletin zirvesi bu nikahtaydı, Özbakır'da...

Devletin zirvesi bu nikahtaydı, Özbakır'da...

Devletin zirvesi bu düğünde buluştu! Veysi Kaynakın oğlu evlendi
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynakın oğlu Yusuf Kenan Kaynak ve Ayşe Bilge Öztürk’ün nikah töreninde devletin zirvesi bir araya geldi.                                                                                        Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynakın oğlu Yusuf Kenan Kaynak ve Ayşe Bilge Öztürk’ün nikah töreninde devletin zirvesi bir araya geldi.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynakın oğlu Yusuf Kenan Kaynak, hayatını Ayşe Bilge Öztürk ile birleştirdi.
Grand Ankara Otelde gerçekleştirilen törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin nikahlarını kıydığı çiftin şahitliklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Törende Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlar ve AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin ÖZBAKIR ve çok sayıda milletvekili katıldı.
Çifte, iki dünya saadeti dileyen Erdoğan, “Evlilik uzun bir yolculuk. İyi günler, kötü günler var. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır fakat olumsuzluklar da sabrettikçe mutluluğa dönüşür. İnşallah bu yolculukta bunlara hassasiyetle dikkat etmek suretiyle inanıyorum ki mutlu bir yuvayı milletimize kazandırmış oluruz. Yine her yerde tavsiyemdir, bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 20:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZ ZONGULDAKLI
ÖZ ZONGULDAKLI - 7 yıl Önce

Efendim sizlere bakanlık artık şart oldu.Reis size bakanlık versin.Kampanya açalım Zonguldak[xt]a BAKAN İSTİYORUZ. Stadyum istemezuk dedık.

remzi
remzi - 7 yıl Önce

Başkanım artık size bakanlık gerekir.

necmi
necmi - 7 yıl Önce

Evet yarı yarıya bu şehir artık bir bakan hak ediyor ve buda Hüseyin ÖZBAKIR[xt] ın hakkıdır.

SIRADAKİ HABER