DİŞ VURGUNUN DA SON PERDE! GAZETEMİZE KARALAMA

DİŞ VURGUNUN DA SON PERDE! GAZETEMİZE KARALAMA
gundemeregli.com-Ereğli Diş Hastanesinde yapıldığı iddia edilen diş vurgununda soruşturma derinleştirilirken, olayın boyutlarının çok daha büyük olduğu öğrenildi.

Üç aydır soruşturmayı en ince ayrıntısına kadar yapan Başmüfettiş, olaya karıştığı savunulan hastaların tek tek ifadesine başvurdu.Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde bir Diş Hekiminin karıştığı iddia edilen olay da Diş hekimini kurtarmak için Sonhaberimiz Gazetesi’nin ürettiği yalan haber bu kadarı da pes dedirtirdi.

Yaptığı çalışmalarla büyük taktir toplayan Sağlık Bakanlığı Müfettişlerinin örnek bir duyarlılık göstererek Diş Hekimi hakkında son üç aydır en ince ayrıntılarına kadar araştırdığı soruşturma devam ederken, Diş hekimi M.B için çanlar çalmaya başladı.

Diş hekimini aklamaya yönelik haber ile gazetemizi “Yalan Haber Yapıyor” diyerek karalayan söz konusu gazetenin çarpıttığı konu ile gazetemizi kullanarak reklam peşine düşmesi ortaya atılan iddianın boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.   

İlçede haftalık olarak yayınlanan gazetenin hiçbir kaynağa ve belgeye dayandırmadan Gündem Gazetemizin iddiaları ile yer verdiği ve Müfettiş soruşturması devam eden haberimizi yalanlamaya çalışması akıl tutulması olarak savunuldu.  

Ereğli Ağız ve Diş Hastanesinde yapıldığı iddia edilen büyük usulsüzlüğün ardından Diş hekimini kurtarmak için hangi akla hizmet bu tür bir yayın yaptığı büyük merak konusu oldu.

Kamuoyundan büyük taktir toplayan ve araştırmacı gazeteciliği bir kez daha gözler önüne seren Gündem Gazetesi’ne yönelik sürdürülen karalama ile adeta Doktorun Avukatı kesilen gazete, Doktorun karıştığı iddia edilen usulsüzlüğü görmezden geldi. Gazetemizi suçlayıcı yayınlara yer verdi. Ama kamuoyunda bu tutum itibar görmedi.

Haberimizin yalan haber olduğunu iddia eden Gazetenin Ağız ve Diş Hastanesindeki Müfettiş soruşturmaları ile Diş Hekiminin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinden neden Ereğli Devlet Hastanesine gönderilip ardından izine ayrılmasının izahını nasıl yapacağı ise büyük merak konusu oldu.  

İlçede yine Müfettişler tarafından sorgulanan özel diş hekimleri ve hastaların verdiği beyanları nereye koyacak.

Soruşturması tamamlanmak üzere olan olayın kısa sürede Müfettiş tarafından düzenlenecek rapor ile netliğe kavuşturmasının ardından Cumhuriyet Savcılığa suç duyurusunda bulunulması bekleniyor.

Öte yandan Gazetemiz hakkında yine son haberimizin iddia ettiği gibi herhangi bir şikayet ve soruşturma bulunmadığı öğrenildi.

Zonguldak basınında doğru, tarafsız ve sağduyulu yayın anlayışından taviz vermeden, yayın hayatına devam eden ender kuruluşlardan biri olan Gündem Gazetesi’nin gerçeklerden yana duruş sergileyen tutumu dün olduğu gibi bugünde aynı çizgide sürdürmeye devam edecek.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER