DOLU DOLU KUTLU DOĞUM...

DOLU DOLU KUTLU DOĞUM...

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu doğum haftası etkinlikleri Ali Molla Camii avlusunda düzenlenen etkinliklerle başladı.

Tören de Kutlu doğum haftası ile ilgili bilgiler veren Müftü Erkan yaptığı konuşmasında; Kutlu doğum haftasının 1989 yılından beri Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı, Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkılarıyla ortaklaşa kutlandığını belirterek şu görüşler yer verdi:

Bu yıl 14 Nisan ile 20 Nisan arasında ilçe merkezimizde beldelerimizde ve köylerimizde, konferanslar, paneller ile kitaplarımız. Kartlarımızı, güllerimizi en önemli gönülden muhabbetlerimizi vatandaşlarımız ile paylaşarak kutlayacağız. İnşallah kutlu doğum haftası ülkemizin, iyiliğine güzelliğine, birliğine-beraberliğine, dinine güzelliğine kardeşliğimizin, hakiki kardeşliğimize ulaşmasına vesile olmasını kendimiz için istediğimizi din kardeşlerimiz içinde isteme noktasına hepimizi ulaştırmasını ben yüce mevladan niyaz ediyorum. Peygamber efendimiz s.a.v şefaatine bu programlar ile vesile olmasını yüce Mevlamdan temenni ediyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2012, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER