Efkan Ala, gözyaşlarını tutamadı

Ala için Ali Molla Camii önünde cenaze töreni düzenlendi. İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın oldukça bitkin göründüğü cenazede gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Efkan Ala, gözyaşlarını tutamadı
 Kdz. Ereğli Ali Molla Camiinde Rukiye Ala için cenaze töreni düzenlendi. İçişleri eski Bakanı Efkan Alanın oldukça bitkin göründüğü cenazede gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Dün  sabah tedavi gördüğü istanbulda özel bir hastanede vefat eden Ertuğrul, Mesut ve İsmail Alanın anneleri Rukiye Ala için Ali Molla Camiine son görevlerini yapmak için gelen vatandaşlar avluyu doldurdu. 

İkindi namazını kılan vatandaşlar cenaze namazında saf tuttu. Oldukça bitkin olan ve taziyeleri kabul eden Eski Bakan Ala halasının arkasından gözyaşı döktü.  

Alanın omuzlara alınan tabutu Kdz. Ereğli Belediyesine ait  cenaze aracına alınarak, şehir mezarlığına götürüldü.  Ala burada okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Gerçekleştirlen cenaze törenine Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Ereğli Beleidye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Belediyesi eski Başkanı Halil Posbıyık, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler ile yakınları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER