EMEKLİLERE KÖMÜR YARDIMI

Erarslan, Emeklilerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, 6 ay taksitle kömür imkanları sunduklarını kaydetti.

EMEKLİLERE KÖMÜR YARDIMI
gundemeregli.com-Türkiye Emekliler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi İkinci Başkanı Sahip Erarslan emeklilere yakacak ve sağlık konularında önemli katkılar sağladıklarını belirtti.

 Gazetemiz Ereğli Merkez Bürosunu ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile görüşen Erarslan ilçede emeklilere yönelik olarak yaptıklarını çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Emeklilere 6 ay taksitle kömür imkanı sunduklarını ifade eden Erarslan,  bazı özel hastaneler ile anlaştıklarını ve emeklilere yüzde 50 indirim sağladıklarını kaydetti.

Ereğli’de önemli sayıda emekli vatandaşın bulunduğunu ifade eden Erarslan şunları söyledi:

 “Bizde emekliler derneği şubesi olarak bu emeklilerimize her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz.  Bu kolaylıklar arasında gıda sağlık ve yakacak kömür gibi temel ihtiyaç kalemleri yer alıyor. Bizde dernek olarak üyelerimizi sürekli bir arada tutmayı ve kaynaşmayı hedefliyoruz.  BU hedeflerimiz doğrultusunda üyelerimizden gelen istek ve talepleri de çözmeye çalışıyoruz. Derneğimiz önemli çalışmalara imza atmaya devam edecek. Üyelerden destek almayı sürdüreceğiz.”

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Eser ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  emekli vatandaşların Ereğli’de önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek,  derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 07:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER