Emniyet Müdürü şehitleri unutmadı

Emniyet Müdürü şehitleri unutmadı

Emniyet Müdürü şehitleri unutmadı

 

Zonguldakın Ereğli ilçesinde Türk Polis teşkilarının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıt önünde tören düzenlendi. Anıt önündeki törenin ardından Ali Molla camisinde mevlid-i şerif okutuldu. Şehit Komiser Halis Çinar ve İstanbul da terör saldırısı sonucu Şehit düşen Vodafone Arenadan sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Vefa Karakurdunun mezarları ziyaret edildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatının 172. Yıldönümünü” münasebeti ile Devrim Bulvarı Atatürk Anıt’ı önünde tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Karadeniz Ereğli Belediyesi zabıta ve itfaiye birimlerinin de katıldığı törende Anıt’a çelenk bıraktı.Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Bu sırada, göndere 3 adet Türk Bayrağı toka edildi. Buradaki tören Küçük’ün, teşkilat mensubu polislerin günlerini tebrik etmesinin ardından son buldu. Törenin ardından ise İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu ziyareti gerçekleştirildi. Madenoğlu, Müdür Fahri Küçük nezdinde teşkilatı kutladığını bildirdi.

ALİ MOLLA CAMİSİNDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Anıt önünde ki törenin ardından Ereğli İlçe Emniyet müdürü Fahri Küçük ve görevli polis memurları bugüne kadar hayatını kaybeden şehit polisler ve polis memurları için Mevlid-i şerif okutulurken dua edildi. Mevlid-i şerif programına vatandaşlar, siyasi parti tensilcileri ve sivil toplum kuruluşları da katıldı.

ÇINAR VE KARAKURDUNUN MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ DUA EDİLDİ

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıldönümünü çerçevesinde Şehit Komiser Halis Çınar ve İstanbuldaki terör saldırısında şehit olan Vodafone Arenadan sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Vefa Karakurdunun mezarları ziyaret edildi. İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük İlk olarak Şehit Komiser Halis Çınarın oğlu Yusuf Çınar, Vefa Karakurdunun babası Erdal Karakurdu, Şehir Emniyet Müdürü Metin Köksalın ağabeyi Hüsnü Köksal ile birlikte Kemer Mezarlığında Halis Çınarın mezarı ziyaret edildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve beraberinde ki heyet daha sonra İstanbuldaki terör saldırısında şehit olan Vodafone Arenadan sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Vefa Karakurdunun Kestaneci mahalle mezarlığında ki kabrini ziyaret etti. Baba Erdal Karakurdu, İstanbul da şehit düşen oğlu Vefa Karakurdunun ve hemen yanında ki kabristanda yatan ve trafik kazasında hayatını kaybeden küçük oğlu Sabri Karakurdunun mezarlarını öptü. Beşiktaş kongre üyesi olan Vefa Karakurdunun mezarı üzerine sevdası olduğu takımın atkısı takıldı.  Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve beraberinde ki heyet mezarlıktaki diğer şehitler içinde dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı.

 
Yorumlar
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER