EREĞLİ EKONOMİSİ MASAYA YATIRILDI

EREĞLİ EKONOMİSİ MASAYA YATIRILDI
gundemeregli.com-Ereğli’de Banka temsilcileri Zonguldak Valisi Ayyıldız Başkanlığında bir araya geldi. Bölge sorunlarının ele alındığı toplantıda birer konuşma yapan Ayyıldız ile TSO Başkanı Tetiker, ekonomiyi genel hatları ile ele aldı. Ereğli’yi daha güzel yerlere getirmek istediklerini noktasında değerlendirmelerde bulunan konuşmacılar, diyalog çağrısı yaptı.

Seçkin davetlilerin katıldığı toplantı 2 saati aşkın sürdü. İstek ve düşüncelerini paylaştı.

 

---Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Ereğli’nin yararına bir şeyler çıkartmak istediklerini belirterek, bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır misali her dayanışmada Ereğli’yi daha güzel yerlere getirmek istediklerini bildirdi.

Ayyıldız, Kdz. Ereğli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticilerinin bankaların yöneticileri ile bir araya geldiği kahvaltıya katılarak düşüncelerini paylaştı.

Ayyıldız’ın başkanlık ettiği toplantıda toplantının basına açık kısmında bankacılara hitaben konuşan Vali Ayyıldız, Diyolog mesajı vererek, “Bu toplantının sonunda mutlaka Ereğli’nin yararına bir şeyler çıkaralım. Bir araya geldik kahvaltı ettik. Hani bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır misali, bu toplantının somut verilerini kahvaltı bittikten sonrada elde edelim. Burada çok tecrübeli yöneticilerimiz var. Daha öncede bu görevleri icra etmişler. Yeni yönetim bilgi ve tecrübesi ile Ereğli’yi daha güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Başarı insanların hele ki bu zaman dilimizin de sadece kendi gayretleri ile gelmiyor” dedi.
Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bankacılardan Ereğli’de ki esnaf, sanayici ve tüccarına yardımcı olmalarını isteyen Tetiker konuşmasında şunları söyledi: “Sizler bu gün kahvaltımıza iştirak ettiniz. Birlikte düşünmenin, bir birimizin yüzüne bakarken dahi enerji aldığımızı hissediyorum. En zor toplantılarda biliyorsunuz para toplantılarıdır. Siyasi politik her türlü toplantıları yaparsınız. İnsanları doğruya veya yanlışa ikna edersiniz. Bir noktaya gelindiğinde sonuç alınır veya alınmaz. Fakat para konusu böyle değildir. Para konusunda eğer sağlıklı sonuçlar alamadığınız zaman hem yöre için hem de temsil noktasında olan kurumlar için gerçekten çok zor anlar yaşanır. Bütün bunları yaşamamak için Sayın Valimin de belirttiği gibi, geçmişteki tecrübelerim benimle birlikte mezara gitmesin hep beraber paylaşalım amacıyla bu toplantıda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Esasında ben size değil, sizlerin bize yardımcı olması lazım. Zaten insanlar birbirlerini tamamlayıcı unsurlardır. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Ereğli TSO tarafından düzenlenen ve Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın başkanlık ettiği toplantıya Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ERDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Mücteba Bekcan, ERDEMİR Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney, Ereğli’de şubesi bulunan bankaların bölge ve ilçe müdürleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER