EREĞLİ FESTİVALİ ÜLKENİN EN İYİ FESTİVALİ SEÇİLDİ.

Ereğli festivali Türkiye´nin en iyi festivali seçildi.

EREĞLİ FESTİVALİ ÜLKENİN EN İYİ FESTİVALİ SEÇİLDİ.
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli  Belediyesinin bu yıl 20.’si düzenlediği Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ACE of M.I. C.E adıyla düzenlenen ve miting, kongre ve toplantıların değerlendirildiği ödül töreninde yüzde 46 oy alarak birinci oldu.

Haliç Kongre merkezinde gerçekleştirilen değerlendirmelerde yüzlerce rakibini geride bırakarak yüzde 46 oyla ülke birincisi olan Ereğli festivali büyük bir başarıyı da gerçekleştirmiş oldu.

Yapılan değerlendirmede son üçe kalarak finale kalan Ereğli Belediyesi dün akşam yapılan oylamada yüzde 46 oy alarak, Türkiye’nin en iyi festivali seçildi.

Derecelendirmede Ereğli’yi Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık temsil etti.

SÜRECE NASIL GELİNDİ

 Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ACE of M.I.C.E. adıyla düzenlenen ve miting, kongre ve toplantıların değerlendirildiği ödül töreninde yüzlerce rakibini geride bırakarak ilk önce finale kaldı.Final için heyecanlı bekleyiş dün akşam yerini büyük bir sevince bıraktı.  

 ‘Aslar Sahneye Çıkıyor’ sloganıyla gerçekleştirilen Kongre, Toplantı ve Etkinlik alanında Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu olan ACE of M.I.C.E Ödüllerinde Kdz.Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin Türkiye’nin en iyi festivali alanında ilk üç festival ile kaldı. Dün akşam yapılan oylamada da birinci olarak büyük sevinç yaşadı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2013, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER