EREĞLİ´DEKİ YENİCELİLER KADINLARI UNUTMADI

EREĞLİ´DEKİ YENİCELİLER KADINLARI UNUTMADI
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli İlçesi’nde ortaya koyduğu etkinliklerle en aktif dernekler arasında yer alan ve son yaptığı toplu yemek organizasyonu ile isminden söz ettiren Kdz. Ereğli Yeniceliler Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle bir dizi etkinlik organize etti.

Yeniceliler Derneği , Yöresel evlerde bulunan merkez irtibat bürosunda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yüze yakın üye ile çiğ köfte partisi buluşarak birlik ve beraberliği sağlandı.

Yeniceliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Mısırlı konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak şöyle dedi: “Bizlerde dernek üyelerini bir araya getirmek ve bu anlamlı günü kutlamak amacıyla çiğ köfte partisi düzenledik.  Güzel ve nezih bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte kadın üyelerimizin sorun ve isteklerini de dinleme fırsatımızı oldu. Bu tür ortamlar birlik ve beraberliğin sağlanmasının yanı sıra dayanışma ve kaynaşmayı üst seviyeye çıkarma adına da önemli etkinlikler oluyor.  Biz tüm Kadınlarımızın bu gününü kutluyor. Zaman içersinde bu tür etkinliklerini de artırarak Ereğli’de yaşanan Yeniceli hemşerilerimiz ile bir araya gelmek istiyoruz”

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER