EREĞLİ’DEKİ YENİCELİLERDEN GÖRKEMLİ KUTLAMA

EREĞLİ’DEKİ YENİCELİLERDEN GÖRKEMLİ KUTLAMA
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren Yeniceliler Derneği’nin 4.kuruluş yıl dönümünü, düzenlenen görkemli bir yemek organizasyonu ile kutladı.  

    Ereğli Mavi Organizasyonda yapılan geceye siyaset, iş dünyası ile bürokrasiden önemli isimler katıldı.

    Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede davetlilerin yoğun ilgisi nedeniyle adeta salona sığmadığı görüldü.

    Gerçekleştirilen yemeğe Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Davut Taşpınar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Zonguldak Orman Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal ve Meclis Üyesi Adayları CHP ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ve meclis üyesi adayları, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve meclis üyesi adayları, DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur, DSP Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan ve meclis üye adayları, SP Belediye Başkan Adayı Gökhan Göktaş ve belediye meclis üyesi adayları ve BBP ilçe başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve meclis üyesi adayları, AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz  ile AK Parti Yenice ilçe Başkanı Sabri Tom, CHP Yenice Belediye Başkan Adayı Celal Beşevli ile çok sayıda Yeniceli vatandaş katıldı.

       Yeniceliler Dernek Başkanı Şener Mısırlı, 4. kuruluş yıldönümü programında yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

Mısırlı, Türkiye İstatistik Kurumu 2013 nüfus verilerine göre Ereğli’de 3 binden fazla Karabüklünün yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

“Ereğli nüfusunda yaşanan Yenicelilerin sayısı Trabzon ve Düzce’nin ardından 3.sıradadır, katılımlarınızdan ötürü herkese çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluşunun 4. Yıldönümünü coşkusuna ortak olmak, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına yoğun bir katılım ile görkemli bir gece oldu. Daha nice yıldönümlerinde beraber olmak istiyoruz.”

    Gerçekleştirile etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, Yeniceliler dayanışma ve kaynaşma ortamı yakaladı.

 

                 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER