ESNAFA ÖZEL HASTANE İNDİRİMİ

ESNAFA ÖZEL HASTANE İNDİRİMİ
gundemeregli.com-Alaplı  Esnaf ve Sanatkarlar Odası ,Anadolu  Hastanesi ve Echomar Hastanesiyle  sağlık indiriminde anlaştı.

Alaplı Esnaf Sanatkarlar Odasına kayıtlı esnaflar ve aile yakınları Anadolu Hastanesinde %30, Echomar Hastanesinden %35  indirim ile sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler.

Alaplı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç bu konuda şunları söyledi .Biz seçimlerden önce Anadolu Hastanesi ile bir protokol yapmıştık.  Bize esnaf ve birinci derecede yakınlarının tedavisinde sağlık hizmetlerinden %30 indirim ile yararlanma hakkı verdiler.

Eski başkanımız Şeref Kocaman da Echomar Hastanesinde %35 indirimle tedavi olabilme sözünü almıştı. Biz her iki hastane ile anlaşma yaparak isteyen istediği hastanede tedavi olabilecek
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç imzalanan bu sağlık anlaşmaları ile  Esnaf ve Sanatkar üyelerimiz ile  birinci derece yakınlarının tam teşekküllü iki hastanede tedavilerini yaptırma imkanı bulacaklarını belirterek;  sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından Anadolu ve Echomar  Hastanesi ile imzaladığımız sağlık anlaşmasından dolayı mutluluk duymaktayız, bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER