'Gazeteci kılığındaki lağım faresi'

Özbakır, “Kime gönderme yapıyoruz acaba, nitelikli gazeteciye mi? şeklinde yorumların yapılmasına sebep oldu.

'Gazeteci kılığındaki lağım faresi'

AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’un sosyal medya hesabında yaptığı “…Gazeteci kılığındaki lağım faresi… “ şeklindeki paylaşımı büyük ilgi gördü.

Son dönemlerde haksız ve kasıtlı eleştirilere maruz kalmasına karşın vakur duruşunu hiçbir şekilde bozmayan Özbakır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çok beğendiği paylaşımını kendisine ait sosyal Medya hesabından takipçileri ile paylaşması, kamuoyunda Özbakır, “Kime gönderme yapıyoruz acaba, nitelikli gazeteciye mi? şeklinde yorumların yapılmasına sebep oldu.

Sakin ve babacan tavırları ile bilinen Özbakır’ın Zonguldak’a yatırım yapılması amacıyla bakanlıklar nezdinde başlattığı çalışmalar aralıksız olarak devam ederken, Zonguldak’a sayısız defa gelen Soylu’nun sosyal medya hesabından yaptığı “Önümüzde çok iş var. Sıtkı sadakatle çalışacağız. Ancak gazeteci kılığındaki lağım fareleri boş durmuyor. Fitne ye karşı koruyucu Allahtır.” Sözünü alıntı yapan Özbakır’ın bu sözleri manidar bulundu. Son dönemlerde bazı basın yayın organının, hedefi haline gelen Özbakır’ın, özellikle gazeteci kılığındaki lağım faresi şeklindeki sözlerin yer aldığı içişleri Bakanı Soylu’ya ait bu alıntısı takipçiler tarafından şu dönemde adeta cuk oturmuş bir ifade yorumlarına sebep oldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 16:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz Zonguldaklı
Öz Zonguldaklı - 7 yıl Önce

Az bile demiş ,Sayın bakanım ağzınıza sağlık

Orhan
Orhan - 7 yıl Önce

Şerefsiz gazeteciye az bile, o AK Parti düşmanıdır böyle biline

Kömür kentli
Kömür kentli - 7 yıl Önce

bariz belli değilmiki?

Kömür kentli
Kömür kentli - 7 yıl Önce

Vekilim cuk oturtmuş:)

Celik yurek
Celik yurek - 7 yıl Önce

Alı rıza nın akp ile ne sorunu var anlamadık gitti seçim öncesi zonguldak seçmenini olumsuz yönde etkiledi millet vekillerini yıprttıgı açık beyan ortada hesabı sorulmalı

SENOL
SENOL - 7 yıl Önce

BU LAGIM FARESI NI KANALIZASYON BILE KABUL ETMEZ

SIRADAKİ HABER