GELİR DESTEĞİ SAĞLANACAK

Üreticilere gelir desteği sağlanacak.

GELİR DESTEĞİ SAĞLANACAK
gundemeregli.com-Alaplı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, üreticilere, alan bazlı gelir desteği başvurusu uyarısında bulunuldu.

Müdürlükten aldığımız bilgiye göre, 2013 yılı mazot, gübre, toprak analizi ve fındık için alan bazlı gelir desteği müracaatlarının 31 Aralık tarihinde sona eriyor.400 çiftçi müracaat yapmamış

Başvurularını yapmayan üreticilerin söz konusu tarihe kadar bağlı bulundukları il ve ilçe müdürlüklerine müracaatlarını yapmaları gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Üreticilerimizden henüz 2013 yılı mazot,gübre ve toprak analizi ile fındık alan bazlı gelir desteği müracaatlarını yapmamış olanların 31 Aralık Salı günü mesai bitimine kadar il ve ilçe müdürlüklerimize şahsen veya yasal temsilcileri yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan üreticilerimiz desteklerden yararlanamayacaktır.

Alaplı’dan geçtiğimiz yıl müracaat yapan 5500 çiftçiden 400 kişisi müracaatını yapmamış. Bu çiftçilerin 31 Aralık 2013 gününe kadar müracaatlarını yapmaları gerekiyor

 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER