Gözler Çaturoğlu'nu arıyor?

Çaturoğlu, köyleri 16 Nisan referandumundan sonra mı gezecek?

Gözler Çaturoğlu'nu arıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun, AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı ile soğukluğu referandum öncesinde çalışmalara da yansıyor.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde haftalardır, Alaplı köylerinin yarısını gezen AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı hiçbir programına şuana kadar katılmayan Çaturoğlu, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesindeki performansını mumla arattırıyor.

Alaplı’da ikamet etmesine karşın, 30’u aşkın köyde program yapan Alaplı İlçe teşkilatının tek bir programına dahi yoğunluğundan (!) ötürü yer almayı başaramayan Çaturoğlu, köyleri 16 Nisan referandumundan sonra mı gezecek?

Alaplı ve köylerinde geniş halk kitlerini üzerinde ağırlığı olduğu bilinen Çaturoğlu’nun diğer ilçelere verdiği önemi Alaplı’ya da vermesi bekleyen partilileri “ Kendisini aramızda görmek istiyoruz.   Partimiz teşkilatı yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.  Çaturoğlu’nuda yoğun programı içeresinde zaman zaman yanımızda görmek istiyoruz. Özledik, kendisini. Gözlerimiz köylerde Çaturoğlunun arıyor”  dediler

  

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
alaplılı
alaplılı - 7 yıl Önce

arsa işleri sapa sardı onun için,yoktur ortalarda.sayın yasin ören.

SIRADAKİ HABER