GÜLÜÇ´TE HEYELANLAR KORKUTUYOR

Gülüç´te afet ekipleri incelemelerini sürdürüyor.

GÜLÜÇ´TE HEYELANLAR KORKUTUYOR
gundemeregli.com-Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Çengel Mahallesi’nde yaşanan heyelan bölgesinde il afet müdürlüğü yetkililerinin inceleme yaptığı bildirildi.
Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör, Çengel Mahallesi Şehit Halis Çınar Caddesi’nde ki bir evin yanında oluşan heyelan tehlikesine karşılık Zonguldak İl Afet Müdürlüğü yetkililerinin gerekli incelemeleri yaptığını ifade etti. Güngör konuya ilişkin olarak İHA muhabirine yaptığı açıklamada “Gülüç Belediyesi olarak Çengel Mahallesi Şehit Halis Çınar Caddesi’nde heyelan tehlikesi olan yer ile ilgili olarak inceleme talebimiz oldu. Bunun üzerine Zonguldak İl Afet Müdürlüğü’nden yetkililer gelerek bölgede inceleme yaptılar. Onlar burası ile ilgili bir rapor hazırlayacaklar. Bizde hazırlanan rapor doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.
Gülüç’te 2009 yılında Çengel Mahallesi Şehit Halis Çınar Caddesi’ne yakın bir bölgede meydana gelen heyelanda 7 katlı iki ayrı apartman zarar görmüş ve apartmanlardan biri tamamen kullanılamaz hale gelmişti.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER